m2
m21
m3
Hvem er Brian?
Psykisk arbejdsmiljø
Arbejdsglæde
Forandring og kommunikation
Storytelling
Respons
Udbytte
Brian Hansen
Skuespiller og foredragsholder
Kommunikation,
Arbejdsglæde
Forandring og kommunikation
Storytelling
Kommunikation,
Hvem er Brian?
m23
Respons fra kursister
item3
item4

”Din særlige måde at få mig til at grine af mig selv, SAMMEN med mine kollegaer.

Det åbnede for en lettere måde at snakke om det, der er svært.

Jeg brugte dine vendinger og personskildringer til at italesætte situationer i hverdagen. Et spejl der var legalt at holde op for hinanden og sig selv.

Det smittede i personalegruppen, og vi brugte denne spejling og latter i selvrefleksion og løsning af små konflikter.

Jeg fik lært at vende ”sådan PLEJER vi ikke at gøre" – (og så gå og mumle for mig selv at det er træls) – nu tænker jeg ”hvor fedt at vi nytænker og bringer flere nuancer i spil”

Berit, pædagog.

 

”Jeg synes jo det er noget af det mest fantastiske, jeg længe har oplevet.
Det var rigtig dejligt bare at grine helt igennem, og man kan også mærke at det samler os medarbejdere. Vi har lige pludselig en positiv oplevelse, som vi deler. Derudover var der en masse spændende budskaber – især når man jo beskæftiger sig med kommunikation. Som sagt en kanon oplevelse, tak !!! ”

Informations medarbejdere.

 

 ”Jeg er blevet mere bevidst om de forskellige typer mennesker, vi er, og den måde vi bruger kropssproget ubevidst. Det giver en bedre forståelse for sine medmennesker, og jeg håber at det kan bidrage til at vi bedre kan acceptere hinandens forskelligheder. Jeg ser jo mange forskellige personer i min hverdag på min arbejdsplads, og jeg tror at min fokus fra irritation har flyttet sig til forståelse.

Medarb. i intern service.

 

 ”Super foredrag – Jeg kunne genkende mange situationer fra dagligdagen, hvordan man gør tingene uden at tænke over dem”

Parkeringsvagt.

 

”Jeg havde forventet at effekten af dit besøg ville rinde ud i løbet af 1 uge eller 2. Men det er ikke sket. – Vi blev virkelig løftet – det er som om alle er blevet bedre i stand til at tage det gode ind! Du har høstet mange, mange roser fra mine ansatte som: ”han har jo ret – jeg fik virkelig noget at tænke over" og "hvor var han sjov, det var meget forløsende at få grinet igennem, tak for det".

”Den kombination, at du sætter dig selv i spil (ikke kun som skuespiller, men også som privatmenneske – sådan oplevede jeg det), dine pointer formår du at mejsle ind i hovedet og hjerterne på folk. Din humor og selvironi brugt i kombination med et formidabelt kropssprog…. Alle kan se at du i den grad mestrer dit håndværk som skuespiller. Jeg har virkelig dyb respekt for det du kan! og anbefaler dig i mit netværk.

Gitte j Amby direktør, Centrum-Grafisk færdiggørelse A/S

 

dpiMG79362
dpiMG79102
dpiMG78572
dpiMG80362
Kontakt
Kontakt
Udbytte