m2
m21
m3
Hvem er Brian?
Psykisk arbejdsmiljø
Arbejdsglæde
Forandring og kommunikation
Storytelling
Respons
Udbytte
Brian Hansen
Skuespiller og foredragsholder
Kommunikation,
Arbejdsglæde
Forandring og kommunikation
Storytelling
Hvem er Brian?
m23

I en total kommunikation på 100 pct. fortæller forskningen at 80 pct. af vores reelle kommunikation ligger i kropssproget. Derfor har kropssproget stor betydning for den måde hvorpå vi oplever hinanden.

Kropssprog er meddelelser – også når man ikke siger noget. Bevægelser, udtryk og udstråling er ofte mere sigende end ord. Derfor bør vi vide, hvilke signaler vores krop udsender, og blive opmærksomme på andres.

Når stress og pres fylder, lytter vi dårligt til os selv og andre, og væltes derfor let af det uventede.

Jeg er skuespiller og kalder mig selv for ”moderne nar”, jeg aflæser situationer og uddrager skarpe pointer som jeg frækt og karikeret kaster tilbage i hovedet på jer.

Jeg kan på den måde gribe fat i vores fordomme om os selv og andre. Være med til at ruske op i vores forudindtagede holdninger til folk. Jeg viser jer typer og episoder fra hverdagen, så vi kan grine af genkendelsen. Såvel når det gælder de ”tåbelige” som de mere alvorlige eksistenser, viser jeg jer de typer, som vi alle kender, og de situationer, vi alle oplever hver dag. Genkendelsens glæde, latteren og den daglige absurditet får tilhørerne til at grine – ikke mindst af sig selv.

Jeg har en god fornemmelse for, hvordan kroppen sladrer om os, også når vi ikke ved det. Kroppen fortæller for det meste ”hvad vi egentlig mener”.

Jeg sætter fantasi og tanker i sving med mødet mellem mennesker som omdrejningspunkt.

 

Kommunikation, kropssprog og humor
dpiMG79252
Respons
Kontakt
Kontakt
Udbytte